close

Feestdagen

Geachte relatie,

Hierbij informeren we u over de leveringen tijdens de komende feestdagen.  Tevens willen we u er op attent maken dat de aanvoer van verse vis, in verband met het stilliggen van de vissersvloot, de laatste weken van 2019 en de eerste weken van 2020 nihil is. Dat betekent dat we moeilijk aan de diversen soorten verse vis kunnen komen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


WEEK 1        Uitlevering:

Maandag       30 december            gewone uitlevering dag

Dinsdag         31 december            gewone uitlevering dag

Woensdag    01 januari 2020        Nieuwjaarsdag GESLOTEN

Donderdag   02 januari 2020        GESLOTEN

Vrijdag           03 januari 2020        gewone uitlevering dag

Zaterdag       04 januari 2020        gewone uitlevering dag


Houdt u rekening met uw bestellingen, zodat u deze dagen niet voor verrassingen komt te staan. Laat niet alles op de laatste dag aankomen; deze dagen kunnen we ook GEEN garanties geven m.b.t de afleveringstijden.

Goede jaarwisseling en een voorspoedig 2020!

Alle medewerkers Best Fish Almere